UNOLASTIC predstavlja črno, sivo ali rjavo za takojšnjo uporabo pripravljeno pasto na vodni osnovi, ki je izdelana iz SBS Unolastic-kantapolimeriziranega bitumna, posebnih sintetičnih elastičnih smol in kvarčnega polnila.

Ko se pasta osuši ostane zelo elastična in popolnoma zalepljena na podlago ter predstavlja izjemen hidroizolacijski sloj. Po štirih dneh pri temperaturi cca 20°C je premaz popolnoma suh in primeren za nanos malte, lepil za keramiko in kamen na cementni osnovi ali obstojne barve ELASTOLIQUID S.

Preden začnemo nanašati pasto UNOLASTIC je potrebno podlago popolnoma očistiti in eventuelne razpadajoče dele obnoviti z maltami linije RESISTO, s čimer dobimo kompaktno in ravno površino. Na očiščeno in suho podlago nanesemo osnovni premaz PRIMER FIX, a na stične površine podov in sten ter eventuelne dilatacije lepilni trak COVERBAND, ki nevtralizira možno raztezanje.

UNOLASTIC nanašamo na podlago v dveh slojih z zidarsko lopatico, ščetko, valjčki, ali z brizganjem, pri površinah večjih od 10 m2 in posebej obremenjenih površinah je potrebno UNOLASTIC ojačati z armaturno mrežo iz PP vlaken RINFOTEX PLUS.

Bitumenska pasta UNOLASTIC je pripravljena za takojšnjo uporabo, v kolikor je ne porabite v celoti zaprete kanto in je spet primerna za poznejšo uporabo.

UNOLASTIC odlikuje zelo širok spekter uporabe, izjemna lepilnost na vse vrste podlag, visoka elastičnost in vodoodpornost.

pdf-ikona Prospekt UNOLASTOC (SLO)       pdf-ikona Prospekt UNOLASTIC (BIH)

Prikaz hidroizolacije kotov in stika stena - tla z Unolasticom

Prikaz hidroizolacije zračnika z Unolasticom

Prikaz hidroizolacije odtoka z Unolasticom

Prikaz hidroizolacije žleba na leseni strehi z Unolasticom

Novice

Šolanje v podjetju FLAG

izbor-naslovna V januarju 2013 smo v podjetju Flag izvedli šolanje štirih polagalskih ekip iz Slovenije in Bosne.

Strokovno izobraževanje

phoca thumb l verona - 2009.06.12. - 01-g800x600  Strokovne ekskurzije v izobraževalni center podjetja Index v Veroni.

Predstavljamo proizvode

Unolastic-kanta

   UNOLASTIC - že pripravljena pasta za hidroizolacijo majhnih površin.

Več