Materiali za zvočno izolacijo

zvocna-kategorija

logo index 80

 Podjetje INDEX iz Verone je že pred leti razvila popoln sistem za zvočno izolacijo, ki ob pravilni uporabi posebnih proizvodov podjetja Index za zvočno tesnenje podov, sten in stropov zagotavlja zanesljivo zaščito pred hrupom.

 

 

Sodoben način življenja nas v profesionalnem  in  privatnem  življenju  skoraj neprestano izpostavlja različno intenzivnemu hrupu, ki močno obremenjuje naše telo in dolgoročno povzroča psihične težave in fizične okvare človeškega organizma. Temu problemu doslej niti zakonodaja niti gradbena stroka nista posvečali dovolj pozornosti in tudi na trgu ni bilo ponudbe materialov za popolno sistemsko zvočno zaščito.

Zvočno tesnilne folije za tesnenje udarnega zvoka pod plavajočim estrihom, še posebej pa zvočno tesnilne folije za tesnenje sten in stropov, kakor tudi zvoka v zraku so pogosto spojene z različnimi materiali (filci, termoizolacijskimi in mavčnimi ploščami itd.), kar še izboljšuje njihovo izolativnost, obenem pa poenostavlja izvajanje. Same tesnilne folije odlikuje tudi izredno majhna debelina (saj najdebelejša folija znaša samo 11 mm) ob izredni tesnilnosti (∆ LW do 33,5 dB).

UPORABA:

  • - zvočna izolacija plavajočih podov in estrihov,
  • - zvočna izolacija zunanjih in notranjih sten,
  • - zvočna izolacija stropov, stopnišč, teras,
  • - preprečitev zvočnih mostov...

Zvočno izolacijski sistemi INDEX pomenijo izredno inovativne, tehnično korektne, ekonomične, ekološke in enostavno izvedljive rešitve pri zaščiti pred hrupom, kar potrjujejo mednarodna priznanja in številni zadovoljni uporabniki.

pdf-ikona Predstavitev zvočnih izolacij SLO         pdf-ikona Predstavitev zvočnih izolacij (BIH)

Naš prodajni program obsega izdelke v naslednjih skupinah:

Rešitve za zvočno izolacijo