Rešitve z bitumenskimi trakovi

ARMODILLO P je patentno zaščiten proizvod, ki združuje funkcije hidroizolacije, drenaže in zaščite ter se uspešno uporablja za hidroizolacijo in drenažo sten temeljev, kleti in talnih podlag. Je APP polimeriziran trak armiran z močnim PES filcem, ki je odporen na preluknjanje in trganje, ima pa tudi precejšen raztezek. Polaga se samo enoslojno, zaradi česar predstavlja tudi velik prihranek.

Preberi več

ARMODILLO P ANTIROOT je patentno zaščiten proizvod, ki združuje funkcije hidroizolacije, drenaže in zaščite ter se uspešno uporablja za hidroizolacijo ozelenjenih površin. Je APP polimeriziran trak armiran z močnim PES filcem, ki je odporen na preluknjanje in trganje, z dodanim aditivom PREVENTOL, kar dela trak koreninsko neprebojen.

alt

Preberi več

Kadarkoli bi želeli v strešnem sestavu uporabiti kot termoizolacijo plošče iz poliuretana ali polistirena se srečujemo s problemom gorljivosti obeh materialov, kar pomeni, da nanje ne moremo neposredno zavariti hidroizolacijskih trakov s plamenikom. V obstoječi praksi se je ta problem reševal z dodajanjem dodatnega traku za zaščito termoizolacije in njegovo mehansko pritrditvijo skozi termoizolacijo in parno zaporo na nosilno podlago. Podjetje INDEX Spa pa je v ta namen razvila naslednja sistema:

Preberi več

Trakovi za hidroizolacijo  povoznih površin morajo poleg zagotavljanja vodotesnosti izpolnjevati še vrsto specifičnih zahtev, ki jih pogojujejo številna startanja in zaviranja motornih vozil na asfaltni podlagi.most-novaP

Preberi več

Podjetje INDEX je v ta namen razvila nekaj sistemov sanacije  streh s poškodovano bitumensko hidroizolacijo, ki vsi bazirajo na posebnih v ta namen razvitih trakovih, ki že imajo vgrajen sistem, ki zagotavlja samo točkovno povezavo starega in novega hidroizolacijskega sloja in onemogoča spontano samozavaritev, zato ni potrebe po dodatnih perforiranih trakovih.

Preberi več

Podjetje INDEX je razvilo vrsto samolepilnih, termolepilnih in termosamolepilnih proizvodov, ki omogočajo položitev bitumenske hidroizolacije na termoizolacijske plošče iz poliuretana ali polistirena, na lesene in druge površine, kjer varjenje s plamenom ni mogoče.

22. tectene bv strip alu25. mineral tectene rinova23. tectene reroof base strip p20. autotene base18.selftene base p

Preberi več